Erbjudanden
Croozer Kid 2
5.099,00kr 4.949,00kr
Baserat på 1 recensioner.

Köpvillkor

Vår ambition är att vara billigast i Sverige på de modeller vi har i vårt utbud. När du gör en beställning på vår sida skickas därför cykelvagnen direkt från vår leverantör hem till dig. För att detta ska vara möjligt krävs att du betalar med en förskottsinbetalning eller med kort. När betalning erhållits skickas skickas varorna från vår leverantör. Varorna kommer normalt hem till dig ungefär två veckor efter betalningen.

Alla priser är inklusive moms. BraCykelvagnar.se reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida inte alltid stämmer överens med produkten.

Fraktvillkor:
Standardfrakten är 0 kr. För små beställningar under 8 kg tillkommer en frakt på 150 kr. Vid beställning av minst en vagn ingår attlid frakten i priset.

Leveranser sker endast inom Sverige. Normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar.

Produktgaranti:
BraCykelvagnar.se lämnar 6 månaders fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges. Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig produkt inom 6 månader om produkten ej skadats av handhavandefel. Vid tvist följer vi Allmänna Reklamationsverkets rekommendationer.

Om du vill returnera en trasig produkt, kontakta kundtjänst via mail för utförlig returinformation. BraCykelvagnar.se står inte för din returfrakt.

Ångerrätt:
Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen.

Ångerrätt gäller inte företag, samt endast om varan med originalförpackning är i väsentligen oförändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor. Vid ev. upphämtning av en vara hos oss gäller inte ångerrätten.

Vid åberopande av ångerrätt:
• Meddela vår kundtjänst inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt.
•Returnera varan, i produktkartongen med det avsedda inneremballaget, snarast och senast inom 30 dagar efter att du meddelat oss om att du att avtalet frånträds.
•Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör ska finnas med i returen. BraCykelvagnar.se förbehåller sig rätten att debitera självkostnadspris för de saknade delarna i de fall returen ej är komplett. Vi löser ej ut paket mot postförskott.

Reklamation:
För att kunna reklamera en produkt måste du uppvisa/bifoga kvitto eller följesedel. BraCykelvagnar.se testar alla inlämnade produkter. Visar det sig att det är ett handhavandefel eller om produkten är felfri debiteras kunden från 250 kr för testarbetet. Vi ansvarar ej för kostnader som kan uppstå på grund av en defekt vara.

Avbeställning av produkt:
Så länge produkten ej har hunnit paketeras går det bra att avbeställa dina varor. Du får alltid ett svar om din avbeställning godkänns. OBS! Om du har förskottsbetalat produkten med hjälp av kort eller direktbetalning kommer 4% av köpesumman att dras av, vilket motsvarar bankernas avgifter.
Ej utlöst paket:
Om ett paket ej hämtas ut återbetalas beloppet för beställningen, förutom fraktkostnaden. Om kunden sedan vill ha produkten skickad till sig igen får en ny beställning göras.

Åldersgräns:
Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen.

Force Majeure:
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal och utfästelser från BraCykelvagnar.se sida, som gör att BraCykelvagnar.se ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser, skall utgöra grund till att BraCykelvagnar.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Powered By OpenCart
BraCykelvagnar.se © 2016
O