Tillverkare
Erbjudanden
Croozer Kid 2
5.099,00kr 4.949,00kr
Baserat på 1 recensioner.

Chariot CX2

Chariot CX2 Chariot CX2 Chariot CX2 Chariot CX2
Tillverkare: Chariot carriers
Art.nr: Chariot CX2
Bonuspoäng: 0
Tillgänglighet: Out Of Stock
Pris: 10.299,00kr
Exkl.moms: 8.239,20kr

Tillgängliga alternativ


* Köp med:

* Färg:

   - ELLER -   

OBSERVERA att du måste köpa till minst ett av tillbehören: cityset, joggingset, eller cykelset för att kunna använda vagnen. Det gör du i bläddringslisten längst ner. Du kan såklart köpa fler set löst i butiken om så önskas.

CX är en vidareutveckling av Cougar, även den är mycket snabb och lätt med enastående framkomlighet. Det som skiljer är bland annat trumbromsar med en steglös och låsbar handbroms, möjlighet att växla mellan plast och nät för sidfönstren, handtag med fem olika greppmöjligheter, ett mycket komfortabelt, löstagbart innnersäte samt utökade förvaringsutrymmen.
Tack vare olika tillval kan du enkelt anpassa din vagn så att du kan ha med den när du joggar, cyklar, vandrar eller åker skidor. Vagnen har genomgått flera tester och är mycket säker för ditt barn både i vanligt promenadutförande liksom när familjen ger sig ut på äventyr.
CX2 är utförd i kraftig impregnerad nyloncanvas monterad på aluminiumramar. Den har stora luftpumpade hjul med aluminiumekrar med däck som har en ändå mer friktionsreducerande profil än Cougar. Vagnen har en hög grad av säkerhet. Konstruktionen ger en låg tyngdpunkt. Den är utrustad med reflexer på alla sidor. Den har rejäla balkar runt hela vagnen för att skydda barnen mot stötar.

Ett avtagbart och tvättbart säte i mesh för att ge maximal ventilation. Vagnen är utrustad med 5-punktssele som är vadderad över bröst och axlar. CX2 är utrustad med justerbar bladfjädring på var sida, vilket gör att fjädringen kan anpassas till olika terränger och det växande barnets vikt.

På baksidan av vagnen finns en väska med lock, vilken är större än på Cougar då man inte har någon fotbroms som tar plats. På väskan finns fästen att hänga jogginghjulet på.
Det finns även en rymlig nätficka med ett innerfack för t ex mobiltelefon. I fuktigt väder kan nätfickan täckas av en sufflett, som självklart även kan agera solskydd om man fäster den över vagnen.


Specifikationer:
Vikt: 14,8 kg
Bredd (dörrpassage): 83 cm
Dimension: 90x83x86cm (LxBxH)
Dimesion ihopfälld: 109x79x26cm (LxBxH)
Höjd utan handtag: 84
Bakhjul: 20" Aluminium
Handtag höjd (hög/låg): 111/97
Kapacitet vikt: 45kg

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv koden nedan:Tags: chariot, cx2,
Powered By OpenCart
BraCykelvagnar.se © 2016
O