Tillverkare
Erbjudanden
Croozer Kid 2
5.099,00kr 4.949,00kr
Baserat på 1 recensioner.

Body Guard cykelsits

Tillverkare: OK Baby
Art.nr: Body Guard cykelsits
Bonuspoäng: 0
Tillgänglighet: I lager
Pris: 549,00kr
Exkl.moms: 439,20kr

Tillgängliga alternativ


* Färg:

   - ELLER -   

Cykelsitsen Body Guard från OK BABY skyddar ditt barn på bästa sätt. Den har allt du kräver av en cykelsits såsom säkerhet, skydd, pålitlighet och trygghet i kombination med en stilren design. Detta gör Body Guard till den ultimata cykelsitsen till ditt barn.

Ryggstödet är högre och de större och förstärkta sidovingarna ger ett bättre skydd för huvudet vid ett eventuellt fall. Benen är välskyddade tack vare den förstärkta strukturen som fungerar som en sköld. Fotstöden kan enkelt justeras från baksidan. Säkerhetsbältet är ett 3-punkts-system som är justerbart. Stolen kan justeras horisontalt i tre olika lägen för att få en korrekt placering av tyngdpunkten. Sittställningen är mycket bekväm och den ergonomiska utformningen av huvudstödet gör att barnets huvud får ett korrekt stöd även med hjälm. Den bakre reflexen gör sitsen väl synlig vid belysning.

Enligt Råd & Röns och Vi Föräldrars stora test av cykelsitsar är OK Babys modeller Body Guard och 10+ de överlägset bästa cykelsitsarna på marknaden. De testade tio av marknadens vanligaste cykelsitsar med fokus på säkerhet, låsanordningar, fotskydd, hållfasthet samt hur mycket cykeln svajar när cykeln svänger. Body Guard och 10+ fick högsta poäng och blev klar etta och tvåa med 8 poängs marginal ned till närmaste konkurrent.

Max belastningsvikt: 22kg.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv koden nedan:Tags: Body Guard,
Powered By OpenCart
BraCykelvagnar.se © 2016
O