Tillverkare
Erbjudanden
Croozer Kid 2
5.099,00kr 4.949,00kr
Baserat på 1 recensioner.

10+ cykelsits

Tillverkare: OK Baby
Art.nr: 10+ cykelsits
Bonuspoäng: 0
Tillgänglighet: I lager
Pris: 895,00kr
Exkl.moms: 716,00kr
   - ELLER -   

Denna cykelsits är av toppklass in i minsta detalj. Den har en stoppning som är vattenavvisande och värmetålig och ryggstödet har inte mindre än 7 olika lägen. Ett praktiskt handtag gör att den som kör cyklen lätt kan luta ryggstödet även medan barnet sitter i sitsen. Oavsett vilken lutning du har stannar tyngdpunkten på samma plats. Lösningen är patenterad av OK Baby.

Ett praktiskt kodlås medföljer vilket underlättar förflyttning av sitsen mellan cyklar. Barnet sitter bekvämt med justerbara fotstöd och justerbart trepunktsbälte.

OK Babys båda cykelsitsar Body Guard och 10+ fick högsta poäng i Råd & Rön och Vi Föräldrars stora test av cykelsitsar. De har testat 10 av marknadens vanligaste cykelsitsar med fokus på säkerhet, låsanordningar, fotskydd, hållfasthet samt hur myket sitsen svajar när cykeln svänger. OK Babys sitsar slutar som klar etta och två med 8 poängs marginal ned till närmaste konkurrent. Testerna publicerades i Råd & Rön Nr.7 2010 och Vi Föräldrar Nr.12 2010. Max belastnings vikt: 22 kg Ramfäste, fäste och kodlås ingår.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv koden nedan:Powered By OpenCart
BraCykelvagnar.se © 2016
O