Tillverkare
Erbjudanden
Croozer Kid 2
5.099,00kr 4.949,00kr
Baserat på 1 recensioner.

Masu Wave elcykel

Tillverkare: Masu
Art.nr: Masu Wave
Bonuspoäng: 0
Tillgänglighet: Out Of Stock
Pris: 9.990,00kr
Exkl.moms: 7.992,00kr
   - ELLER -   

Med hjälp av ett kraftfullt litiumbatteri på hela 36V och 10Ah som klarar upp till 500 laddningar kan du på en laddning köra upp till 70 km. På styret sitter ett reglage där du enkelt kan justera hur mycket hjälp du vill att motorn ska ge. Ram, framgaffel och fälgar är i aluminium vilket gör att cykeln med litiumbatteri endast väger 25 kg.
Batteriet sitter under pakethållaren och det kan antingen laddas på plats eller genom att använda en nyckel kan du enkelt ta bort det och ladda det på den plats som passar dig bäst.
Fördelen med elcykel är den rekordlåga driftkostnaden, endast 20 öre per mil! Med en elcykel bidrar du även till en bättre miljö. Enligt Greenpeace är elcykelns miljöpåverkan motsvarande en sextiondel av en vanlig bil. Med Masu elcykel kommer du var du vill, utan större ansträngning. När du börjar trampa hjälper elmotorn till. En laddare för att ladda batteriet ingår naturligtvis i priset. Denna ansluts till ett vanligt 220 volts uttag.
Glöm inte att sträckan du kommer per laddning beror av batterikapaciteten (antal Ah), samt hur mycket cyklisten väger, däcktryck, temperatur, om man hjälper till eller inte och beroende av hur kuperad terrängen är.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv koden nedan:Tags: masu, elcykel,
Powered By OpenCart
BraCykelvagnar.se © 2016
O